T-shirts til børn – Drenge

T-shirts er altid et hit til drengene. Om sommeren er det et must, og den kan sættes sammen med alt lige fra shorts til bukser.

Men en T-shirter ikke kun til de varme måneder. Den kan også sagtens bruges resten af året og er som regel noget som altid er indenunder. Brug den som den er, hvis din dreng har det varmt eller kolds så kan du give ham en lækker cardigan eller jakke over. Din dreng kan også bruge t-shirten over en langærmet bluse for at skabe et smart og trendy look.

Vi har som oftest t-shirts til drenge i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. Og 176 str.

Se vores størrelseguide her: Størrelsesguide – LittleRecycle

Et godt tip er at filtrere på de enkelte størrelser øverst på siden, således at du kun får vist de t-shirts, som er i dit barns størrelse, nemmere og hurtigere bliver det ikke.

T-shirts med eller uden ærmer til drenge?

T-shirts til drenge fås i mange forskellige former og farver, men fælles for dem alle er, at det er en kortærmet bluse. Enten har den korte ærmer, eller også er den helt uden ærmer, en med korte ærmer kan være rigtigt god til de varme sommerdage.

Det er flot til drengene med en tanktop, men tanktoppen er nu også sej til piger. En t-shirt til børn uden ærmer kan have helt tynde spaghettistropper eller brede stropper, som nogle gange formes som en smart bryderryg bagpå.

Hvis du er på jagt efter en t-shirt med lange ærmer, kan det være en god idé, at du også tager et kig i vores kategori med bluser til børn, du kan med garanti finde en t-shirt, som passer til dit barn.

Se vores udvalg af toppe og t-shirts her: Brugte toppe & T-shirts til børn – LittleRecycle

T-shirts til enhver stil og lejlighed

En t-shirt er et klassisk stykke tøj, som hører til enhver garderobe. Den er en tidløs style, som passer til både drenge og piger. Man kan style den til lige præcis det look og den stil, der passer til dig og dine børn. Den kan både være sej og cool med flotte prints eller mønstre og med knald på farverne.

Men du finder også søde t-shirts dekoreret med glimmer, blonder og flæser. Til det preppy look er poloen særligt velegnet. Du kan både style en kortærmet bluse med et par slidte jeans eller med et par pæne chinos. På den måde kan den samme t-shirt bruges til forskellige stilretninger.

Derfor er den også god til både hverdag og fest. Den er super flot til hverdagsbrug, men med det rette tilbehør er den også smart og stilfuld til festlige lejligheder som fødselsdag eller jul.

Find t-shirts i mange skønne farver og styles til drenge

Hos Littlerecycle.dk finder du et hav af forskellige t-shirts til drenge i alle regnbuens farver. Vi har typisk t-shirts i blå, brun, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød og sort. Vi har både ensfarvede og mønstrede t-shirts, t-shirts med og uden print, t-shirts i pangfarver og t-shirts i afdæmpede farver.

En klassiske kortærmet bluse er lavet af bomuld, som er et behageligt og praktisk materiale. Om sommeren er det praktisk at tage en t-shirt af bomuld over badetøjet på stranden. Så er dit barn bedre beskyttet mod solens stråler uden at det samtidig er pakket ind i for meget tøj og får det for varmt, en t-shirt i bomuld er også temperatur regulerende, så skulle dit barn have det varmt hjælper t-shirten altså med at køle barnet ned. Men du kan også finde lækre t-shirts til børn i andre materialer, så der er noget, der passer til netop den stil, i har hjemme hos jer.

T-shirts til børn i forskellige materialer

T-shirts kan bruges ved mange forskellige lejligheder og til mange forskellige ting. T-shirts i bomuld egner sig f.eks. godt til hverdag og kan både bruges alene eller inden under andet tøj, mens t-shirts i polyamid, elastan og polyester egner sig super godt til sport.

Hos littlerecycle.dk har vi et stort udvalg af t-shirts i mange forskellige materialer og mærker, så du kan finde lige præcis den t-shirt, som passer til dit barns behov, uanset og det er sportstræning, sommertøj eller noget helt tredje. Du kan altid se, hvad de forskellige t-shirts er lavet af inden under hvert enkelt produkt. Hvis du er på udkig efter et særligt mærke eller en speciel farve kan du ovenikøbet filtrere for dette øverst på siden, nemmere og hurtigere bliver det altså ikke.

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og børnetøj her.