Sådan får du inkorporeret mere velvære i din hverdag

I hverdagens travle og rutineprægede trummerum kan vi nogle gange glemme, at passe på os selv og vores velvære. Men det burde ikke være sådan. Det er nemlig vigtigt at passe og pleje sig selv, da dit velvære kan styrkes nemt i hverdagen. Dette vil kunne give dig mere energi og mere ro i hverdagen, fordi du styrker dit indre først og fremmest. Det er langt nemmere at inkorporere velvære i din hverdag, end du måske lige går og tænker over. Læs derfor med her og få mere inspiration til, hvordan du kan bringe velvære ind i din hverdag.

Sørg for at sove godt og føle dig tryg

På dette link kan du finde et stort udvalg af tyngdedyner. Denne type dyne er én af de nemmeste måder at få mere velvære din i din hverdag. En god nattesøvn styrker nemlig din mentale sundhed, så du får bedre ro om natten og mere energi om dagen. En tyngdedyne anvendes præcis som en normal dyne: Du sover med den om natten for at holde varmen. Men hvad en tyngdedyne også gør er, at få dig til at føle dig mere sikker og tryg, når du sover. Dynen har nemlig mere tyngde end en normal dyne, så dynen vil ligge tungere og dejligt om din krop. Du kan se mere på dette link.

Tyngden får din krop til at slappe mere af, da din krop stimuleres med samme varme og trygge følelse, som din krop kan genkende fra sin tid i livmoderen. Det er netop denne følelse, som en tyngdedyne formår at få frem i din krop, når du skal sove. Du vil derfor hurtigt kunne mærke, at din krop slapper mere af om natten, og du vil derfor mentalt få mere ro på.

Forskellige modeller og farver

Tyngdedyner kan fås i mange forskellige modeller, vægte og farver. Nogle dyner fås som kugledyner, mens andre fås i mere lette materialer, så du kan vælge ud fra dine egne præferencer. Du kan oftest finde dyner i hvis eller grå, men heldigvis fås tyngdedyner i standard dynestørrelser, så du selv kan putte en lagen på, som passer til dine farvepræferencer.

Tyngdedyner fås i forskellige vægtklasser, som oftest bør baseres på din egen kropsvægt. Den normale anbefaling er, at købe en tyngdedyne som vejer omkring 10% af din kropsvægt. Så hvis du for eksempel vejer 90 kilo, så vil en tyngdedyne på omkring 9 kilo være anbefalingen. Men du kan få vægtklasser helt op til 15 kilo, så du selv kan vælge, hvad der føles godt for din krop.

Så gør din krop og dit sind en tjeneste, og start med at inkorporere mere velvære i din hverdag med en tyngdedyne. Der vil ikke gå lang tid før du vil kunne mærke forskel i hverdagen.