Molo – Børn er så vilde med det tøj

Er dine børn vokset ud af deres tøj? Så skal du klart tjekke Molo børnetøj, flyverdragter og jakker fra Molo ud. Molo er blevet et populært mærke inden for børnetøj. Og med god grund! Det populære mærke laver lækkert tøj til børn i en rigtig god kvalitet.

Varmt tøj til det kolde vejr

Har du børn, ved du, hvor hurtigt de vokser, og de skal nærmest have nyt tøj ved hver sæson. Med det kolde vejr er det nødvendigt med en varm jakke eller flyverdragt, som både kan tåle regn og sne.

Køb Molo børnetøj her blandt et stort udvalg. Børn slider meget på deres tøj, og derfor er det vigtigt, at tøjet er af god kvalitet, som udover at være pænt også er rart at have på. Tøj fra Molo er til at bevæge sig i og lege i, og dine børn kan derfor slå sig løs.

Hvad er Molo?

Molo er et dansk børnetøjsmærke, som startede i 2003 med butikker i udvalgte lande. Siden er det gået rigtig stærkt, og Molo har i dag butikker og forhandlere i 40 lande.

Molo startede med at lave tøj i størrelse 2-8 år, men laver nu tøj til 0-16 år. Det populære tøj er ikke kun farverigt og med flotte prints, men er også bæredygtigt og har en GOTS-certificering. GOTS-certificeringen betyder at hele processen fra landbrug til det færdige produkt er økologisk. Molo børnetøj er altså et ansvarligt tøjmærke, som du kan købe til dine børn med god samvittighed.

Genanvendte fibre

Molo fokuserer meget på genanvendelighed. Derfor bruges der genavendt polyester og nylonfibre, som blandt andet bruges til Molos jakker og flyverdragter. De genavendte materialer ville være endt som affald og belaste miljøet. Tøjet er desuden produceret uden skadelige kemikalier.

Tøj, som dækker hele garderoben

Molo børnetøj dækker hele dit barns garderobe i alt fra hverdagstøj og jakker til flyverdragter og badetøj. Tøjet fås i mange flotte farver og følger tidens trends. Det kan for eksempel være dyreprint, sportstema, søde dyr eller grafiske prints. Du behøver derfor kun shoppe fra ét mærke, når dine børn skal have nyt tøj.

Når du køber flyverdragter eller jakker, er det vigtigt at tjekke, at tøjet er vindtæt, åndbart og har et vandsøjletryk, som er højt nok til, at vand ikke trænger igennem tøjet. Det anbefales, at tøjet minimum har et vandsøjletryk på 3-4000 mm. for at være tilstrækkeligt vandafvisende.