Modetøj lavet i samarbejde med influencer

Det sociale medier er større end nogensinde før og vi har kontant mulighed for at opsøge inspiration fra alt hvad det hedder modetøj til madlavning. Det er blevet en arbejdeplads at være aktiv på blogge og dele sit liv og interesser med omverdenen.

 

2021 trend

At være influencer gør, at man kan inspirere sine følger til en følge trends og se design muligheder. Derfor er det i 2021 blevet en kæmpe trend, at tøjmærker går sammen med influencer for at lave collabs. Disse influencer kollektioner har vækket en stor interesse på det sociale medier og efterspørgslen vokser i den grad.

 

En af de nyeste influencer kollektioner er Vila der er gået sammen med Julie Lyck om at skabe smukke og feminine styles som passer perfekt ind i efterårets. Kollektionen består blandt andet af de flotteste kjoler i gule og grønne farver lavet i et tidløst design. Du kan shoppe kollektionen hos husethvs.dk.

Vila x Julie Lyck har fået utrolig meget positiv omtale og bliver delt utallige gange på de sociale medier – Det er en genial markedsføring, for følger du ikke den ene, så følger du måske den anden, for blogger er gode til at dele hinandens indhold, så du kan næste ikke undgå at se, hvad der sker i deres verden.

 

Til oktober kommer endnu en influencer kollektion, nemlig Pieces der er gået sammen med Ditte Estrup. Sammen har de lavet en super trendy kollektion med rå looks i et twist af pinke farver. Kollektioner er allerede på presale mange steder, da den er blevet så efterspurgt. Både Ditte Estrup og Pieces er kendt for at være modebevidste, så sammen har det skabt eftertragtede looks til en skarp pris. Kollektion kan også købes hos husethvs.dk og forventes at blive leveret til slut oktober.