Min psykolog i Lyngby er jeg så glad for

Det er måske en lidt sjov overskrift, men jeg er simpelthen så glad for min psykolog, at jeg fik lyst til netop at skrive det sådan.

Lad os dykke lidt mere ned i, hvorfor jeg netop er så glad for min psykolog i Lyngby.

Da jeg skulle finde psykolog

Da jeg skulle finde en Lyngby psykolog, blev jeg mildest talt overvældet over, hvor mange muligheder, der var. Jeg ville jo gerne bare have en psykolog hurtigst muligt, så jeg tog det første og det bedste. Her følte jeg dog slet ikke, at det var noget for mig. Faktisk nåede jeg helt at overveje, om det der med at gå til psykolog slet ikke passede til mig. Alligevel valgte jeg at prøve at skifte, før jeg helt afskrev idéen, og det er jeg så glad for, at jeg gjorde. Her fandt jeg nemlig min nuværende psykolog i Lyngby – og det var en helt anden oplevelse.

Min psykolog opdager mønstre, jeg ikke selv havde set

Jeg vil ikke gå i dybden med, hvorfor jeg valgte at skulle gå til psykolog i første omgang. Jeg vil blot sige, at jeg havde nogle udfordringer, som jeg følte, jeg godt kunne bruge professionel hjælp til at håndtere.

Efter nogle gange hos min nye psykolog i Lyndby, kunne psykologen allerede gøre mig bevidst om nogle mønstre i min adfærd, jeg slet ikke selv havde tænkt over. Når først man opdager det, så kan man også tage skridtet til at ændre det.

Jeg har fået det bedre

Siden jeg er begyndt til min psykolog i Lyngby, har jeg bare fået det så meget bedre. Jeg fungerer bedre i sociale sammenhænge, jeg selvdestruerer ikke længere, og jeg er helt generelt bare blevet meget gladere. Hvis du overvejer at begynde til psykolog, så har det min varmeste anbefaling.