Kæresteinspiration: Flotte armbånd til mænd

Hvis vi skal være tro mod historien, så har mænd altid pyntet sig, og hvad har grunden været til det? Der har med al sandsynlighed været flere grunde.

Den første er at de har ønsket at tage sig bedre ud end andre mænd, og på den måde gjort at andre lagde mere mærke til dem, men der har også været det formål at imponere det modsatte køn.

Tænk bare på vikingerne, hvor både mænd og kvinder af en vis stand i samfundet bar og brugte smykker i stor stil.

Den tradition er ført helt op til vore dage, hvor det bestemt ikke er unormalt at mænd også ifører sig smykker der skiller dem ud fra mængden.

Den elegante og enkle løsning

Armbånd til mænd er helt sikkert forbundet med stilbevidsthed og modesans, ikke mindst fordi der er noget for enhver smag, og det uanset om du som mand har gået med armbånd hele livet, eller først har opdaget det nu og kastet dig over mulighederne for nylig.

Det kan måske også være et svar på gaven til manden der allerede har det hele, og som måske ikke ved at han godt kunne bruge et armbånd, fordi du bare har fundet det der passer perfekt til ham.

I de gode, gamle dage gik mændene med armbåndet oppe på overarmen, måske fordi man dengang gik i mere beskedent tøj, der viste overarmene jævnligt.

I dag er det til gengæld mere normalt at gå med det på håndleddet, fordi det så i højere grad kan vises frem, selv med lange ærmer.

Nemt at finde den rette størrelse

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du bruger i armbånd, så mål omkredsen om dit håndled stramt, hvilket kan gøres med et målebånd, og så lægger du 2 – 2,5 cm til, og du har den perfekte omkreds.

Materialet armbåndet er lavet i er i virkeligheden meget afgørende for hvilket udtryk du får ud af det, hvis det skal være råt, så tag fat i læder, men skal det være mere renskuret og stilrent, så skal du over i metal.

Det kan være messing eller kobber, eller det mere sjældne tungsten, som endda har det lidt skumle over sig, at det tidligere blev brugt til at lave panserbrydende granater af.

Du kan naturligvis også vælge armbånd efter en speciel lejlighed som du gerne vil huske for evigt, og måske sammen med en person, du holder af.