Jeg foreslog en snorkeskinne til min partner, da hans snorken ødelagde min søvn

træt par

Jeg blogger her om mange mere eller mindre vigtige ting her i livet. En af de vigtigere ting, som det er blevet tid til at blogge om, er søvn. Man hører meget om, at man skal sørge for at sove nok. Jeg kan også selv mærke på min krop, hvor vigtig søvn er. Det kan du måske også? Når jeg ikke får sovet nok eller godt nok, så bliver jeg mildest talt gnaven. Jeg føler mig selvfølgelig også træt, og så påvirker det min vægt i den forkerte retning.

Meget kan påvirke din søvn

Min søvnkvalitet svinger meget. Det gør mængden også. Der er bare så meget, der påvirker det.

På det sidste har min søvn været meget bedre. Jeg tog endelig den beslutning at tale med min partner om hans snorken. Den gjorde det rigtig svært for mig at sove. Så jeg foreslog ham en snorkeskinne. Han var ikke begejstret, men tog det pænt og gik med til at give det en chance. Nu sover han med den, og jeg sover tungt ved siden af.

Bliver din søvn også påvirket af en snorkende partner? Så kan jeg kun opfordre til at gøre noget ved det! Det har virket rigtig godt for mig at få ro om natten. Vil du vide mere om snorkeskinner? Så læs mere her.

Pas på dig selv

Søvn er bare én af de ting, du kan gøre for dig selv. Du skal huske at få nok af den, men du skal også passe på dig selv på alle andre områder. Jeg ved godt, at det ikke altid er nemt. Jeg kender godt den der lyst til at spise fastfood og at bruge hele aftenen på at spise slik.

Jeg vil bare sende en kærlig påmindelse ud til dig. Du er blevet velsignet med livet, så husk at passe på det!