Jeg fandt selv en langt billigere bideskinne, end den min tandlæge anbefalede

kvinde der kigger sig i spejlet

Jeg kan lige så godt indrømme det blankt. Jeg skærer tænder, når jeg sover. Faktisk har jeg gjort dette så længe jeg overhovedet kan huske, og på mange måder har min tandskæren alt for længe været med til at definere mit liv. For nyligt kunne jeg ikke tage den ustandselige hovedpine længere, og jeg besluttede mig for at spørge min tandlæge til råds. Det tog kun et par minutter inden min min tandlæge med sikkerhed i stemmen fastslog årsagen til mine hovedpiner; nemlig at jeg skærer tænder. Han anbefalede derfor, at jeg anskaffede mig en bideskinne.

Hvad er formålet med en bideskinne?

En bideskinne er et populært redskab til at forhindre nedslidt emalje, overfølsomme tænder, ømme kæbemuskler samt spændingshovedpiner, der netop er et direkte resultat af at skære tænder om natten. Bideskinner  har nemlig en dokumenteret effekt på disse problemer, og efter blot kort tids brug vil problemerne faktisk helt ophøre med at eksistere. Problemet  var bare, at den bideskinne min tandlæge anbefalede var så dyr, at jeg ikke havde råd til at købe den.

Jeg fandt en billigere bideskinne online

Det var her jeg begyndte at gå i panik. Som blogger (jeg blogger) om dagen er jeg desværre også skyldig i at skære tænder, hvis jeg kæmper med en deadline. Det var derfor med hurtigt at finde en løsning. Jeg besluttede mig derfor for at lave lidt research for at se om det nu kunne passe, at en bideskinne behøvede at være så dyr. Den gode nyhed var gudskelov, at nej, det behøvede den faktisk ikke. Ved at besøge de bedst anmeldte forhandlere på nettet opdagede jeg, at jeg ofte kunne finde rabatkuponer eller blot rabatter i procenter. Det tog lidt tid, men i sidste ende sparede jeg flere hundrede kroner på min nye bideskinne; og så har jeg samtidigt ikke hovedpine længere.