Hyggelig kæresteweekend – med eller uden wordfeud snyd

Som kærester er det vigtigt at have noget værdifuld kvalitetstid sammen hvor man kan pleje og udvikle forholdet.

Af og til kan det dog blive lidt for trivielt at tage på den samme lokale restaurant igen, eller gå i biografen igen igen.

Her får du en næsten færdig køreplan til en lækker weekend for dig og kæresten

Pak bilen og drag mod Sverige

Sverige er forholdsvist tæt på, og derfor nemt at rejse til, men alligevel langt nok væk til at man føler man kommer hjemmefra.

Sverige har masser at byde på, men til en romantisk getaway med kæresten kan du udvælge en hyggelig destination hvor i kan få et hotelværelse, og hvor du kan booke tid til en lækker, øl-, vin- whiskey-, eller chokoladesmagning, alt efter hvad i er til.

Du kan finde en masse muligheder lige her https://www.hittaprovning.se/

Natur og spil

Uanset hvor i Sverige du kommer hen er der næsten altid masser af mulighed for at komme ud og se noget smuk natur. Brug en dag på at opleve den lækre natur, alt efter årstiden kan i evt. tage ud og bade, eller bare gå en lækker tur.

Efter en lækker frokost kan i bruge noget afslapningstid på værelset med et frækt spil Wordfeud. Hov, tænker du måske. Hvordan kan wordfeud være frækt? Jo, det kan det hvis du har pakket lidt lækkert undertøj, og taberen af hver runde skal smide et stykke tøj.

Vil du være sikker på kæresten bliver nøgen før dig, så læs denne artikel om Wordfeud snyd

Få talt sammen

Bilturen kan bruges til at få talt sammen, måske om gode ting i kan gøre for jeres forhold, fremtidsplaner, ting i gerne vil opnå, eller bare frække fantasier.  Forbered en liste med samtale emner, der kunne være godt for den romantiske stemning for dig og din partner.