Hvordan du laver flotte billeder til din instagram

Skal du lave billeder til dine Instagram side, så er det vigtigt du tænker over den identitet som du gerne vil udstråle fra din forretning. Det kan anbefales du bruger platformen Later til at planlægge dit feed, så du altid ved hvordan det kommer til at se ud. I stedet for du bare som 95% andre, går ind og slår et opslag op som du har lavet. Mange influencers bruger en service som den, for at gøre at de holder deres farver og deres feed ser flot ud.

Hvad software skal jeg bruge?

Du skal bruge den side der hedder canva.com, de har også en app, der er både en gratis og en betalt version. Det gode ved den betalte version er alt alle de billeder, video og iconer som følger med. Det koster små 12-13 dollars om måneden. Du kan med pro version også fritlægge billeder, altså fjerne baggrunden.

Canva er godt og nemt, og alle kan nemt lære at håndtere det inden for et par timer eller et par gange hvor man har brugt det. Derudover er det også nemt at bruge på telefonen, så sidder man lige i bilen, bussen, toget, metroen eller noget hvor man skal have slået tiden ihjel, så er det en god måde at bruge tiden på.

Du skal lade hver med at prøve at sælge for meget på din instagram, du skal hjælpe folk og fortælle historier omkring den branche du arbejder med, det kunne være 7 tips til hårfletning, 3 morgenrutiner jeg laver osv, hvor du fx i hårfletning tippet, kommer med nogle produkter som du sælger, så giver du viden mens du sælger, det er en god måde at underspille det du gerne ville, og dine kunder elsker at få tips, fra dem de tænker er eksperten.

Skal du have hjælp til at få lavet noget grafisk design, til nogle billige penge, så kan du tage fat i Dinwebdesigner.dk som hjælper med det, eller en freelancer.