Gode råd til bryllupsfesten, der bliver husket

Brylluppet er den største fest og begivenhed i manges liv. Kærligheden er i højsædet, og den skal fejres for fulde drøn.

Derfor er det vigtigt at tænke på enhver lille detalje, så man uden bekymringer og fortrydelse kan slappe af på dagen, og nyde alt dens gode energi.

For at sikre den bedste fest kommer her et par tips, som kan hjælpe med at dagen bliver helt uforglemmelig, samt forløber uden problemer for hverken brudepar eller gæster.

Rammerne er enormt vigtige

Når en så stor dag skal afvikles er det vigtigt, at rammerne omkring festen er helt perfekte. De perfekte omgivelser til den perfekte bryllupsfest.

Find en god lokation, som passer til jeres ønsker. På Restaurant Klinten er der mulighed for at holde en overdådig og helt særlig bryllupsfest. Her er der fokus på høj kvalitet og god service, og de kan med professionalisme varetage den store dag.

Fortæl alle ønsker. Sid ikke tilbage med nogle uforløste drømme, fordi man ikke vil være på tværs eller afbryde. Dagen har kun to hovedpersoner, og derfor skal alt gerne passe til dem.

Vælg jeres yndlingsmad. Der kan være mange traditioner og forventninger indblandet, når bl.a. menuen skal bestemmes. Dog vil de fleste huske, hvis menuen er gennemført og delikat fremfor traditionel.

Alle ovenstående råd kan efterkommes ved Restaurant Klinten, som tilbyder professionel hjælp og vejledning, samt trækker på en stor erfaring indenfor afvikling af bryllupper og andre arrangementer.

Nyd dagen i fulde drag

Dokumenter dagen. Lej en fotograf, sæt engangskameraer på bordene eller opfordr gæsterne til at tage en masse billeder. Dagen flyver afsted, og derefter er minderne uundværlige.

Vær ikke bange for at ændre på ”reglerne”. Traditioner er skønne, men med et personligt præg kan det gøres helt unik. Hvis kjolen ikke er helt hvid, eller kagen med fodboldtema, vil det højest sandsynligt medvirke til et særligt og ekstraordinært udtryk.

Invitér kun dem, I elsker. Ingen dumme onkler eller snagende mødre skal bestemme gæstelisten. Ligegyldig om der skal inviteres 10 eller 100, er det vigtigt at de alle er der, fordi parret ønsker dem der. Det er okay at invitere til et børnefrit bryllup, eller bede ungdomsvennerne om at lade deres nye ukendte kærester blive hjemme.

Nyd dagen. En kliché er hvor hurtigt tiden går, men dette forstærkes med tifold på ens bryllupsdag. Træk vejret dybt ind, og nyd alle de fantastiske folk, som er kommet for at fejre den store kærlighed.

Alle råd kan bruges, som det nu passer parret, men kan være gavnlige for at nå i mål med den perfekte dag. En fejring af kærlighed kan heldigvis sjældent ende dårligt.