En køreferie til Malaga kan blive dit livs bedste rejse

Har du en drøm om at køre til Malaga, og opleve den smukke spanske by? Malaga er en utroligt skøn by, som ligger ud til Spaniens sydkyst. Her er utroligt mange skønne ting at opleve, og det er derfor også et perfekt rejsemål for mange glade turister. Læs med her, hvis du gerne vil finde inspiration til din køreferie til Malaga.

Mange smukke pauser undervejs

Selvom at køreturen til malaga er meget lang, så er der utroligt meget at se på vejen. Først og fremmest er det nødvendigt at have en bil, og den kan i enten vælge at leje eller måske vælge at bruge jeres egen. Før I kører afsted, er det en god idé at have planlagt en rute, så I dermed ved, hvor I godt kunne tænke jer at overnatte. Det er derudover også muligt at tage nogle dage i nogle forskellige byer. I er på ferie, så I har derfor ikke travlt. I kunne f.eks. stoppe i Hamburg eller i Bruxelles. Derudover kunne I også køre ind forbi Paris på vejen, og når I alligevel kører igennem Spanien, vil det give god mening også at se Madrid. Hvis I ikke er så meget til den lange køretur kan I også tage et fly, og så leje en bil i lufthavnen. Find en god lejebil her: https://www.autoprio.dk/da-spanien-malaga-costa-del-sol-lufthavn-agp/

Oplev Malaga

Når I endeligt er kommet til Malaga, skal I selvfølgelig ud at opleve det hele. I skal nyde de smukke og charmerende bygninger, og derudover skal I selvfølgelig nyde varmen og det skønne Middelhav. Her finder du skønne strandpromenader, hvor det er muligt at få noget koldt at drikke og selvfølgelig også et glas vin. Når I besøger Malaga skal I derudover også opleve den smukke katedral, som står som et landemærke midt i byen. Derudover kan I også opleve det smukke middelalderslot, Alcazaba, som har en forrygende udsigt. I kan også finde mere information om Spanien.

Alt du skal vide om Spanien

I Spanien er kulturen lidt anderledes end vores i Danmark. Der er derfor nogle ting som er gode at vide, før I rejser afsted. F.eks. holder de spanske butikker og restauranter ofte siesta mellem 12 og 14, og derudover spiser de generelt meget sent aftensmad. Det er utroligt godt at vide den slags, før man rejser derned, så man ikke bliver overrasket. Derudover bruger de euro, hvilket gør det nemt, når man skal hæve penge. Spanien er et utroligt skønt rejsemål, og I kan derfor godt glæde jer til jeres ferie.