Den skønneste frisør i Århus

frisør

Er det blevet til tid pleje af dit hår og dig selv? En tur til frisøren er tit tiltrængt for både håret og dit velvære. De bedste frisører gør oplevelsen så behagelig, at det bliver ren afslapning at gå til frisøren. Det er ligeledes også selvforkælelse og selvpleje at passe på sit hår – måske du endda skal have en kur med, når du nu alligevel er i salonen. 

Det er dog mange forskellige frisører at vælge imellem. Dette gælder særligt i storbyerne. I Århus findes der et hav af forskellige og dygtige frisører både til mænd og kvinder. Der findes dog en helt særlig salon i centrum.

Dygtig, professionel og billig salon

Salon MATIN er den skønneste frisørsalon i Århus. De er tre professionelle og dygtige frisører, som altid står klar med åbne arme. Du kan derfor både komme med eller uden tidsbestilling. Det er ligeledes den salon, som er perfekt for studerende på SU. Ved Salon MATIN, frisør i Århus, får du lækker herreklipning og barbering til vilde og billige priser – noget som alle kan være med på. Ønsker du en helt ny stil, vil det dog være en god ide at bestille tid i forvejen.

De tre gutter er ikke bare dygtige og professionelle, men også super serviceminded. Her er det vigtigt, at alle kunder er hundrede procent tilfredse og glade, når de går ud ad døren. De er dog ikke bange for at sige ærligt, hvis en frisurer ikke vil passe til kundens ansigtsform. De går dermed op i deres fag, og tager det seriøst, selvom der kan være en sjov stemning. 

Et besøg værd

Kvinderne er ofte bedre til at passe på sit hår og udseende end mændene. Mange mænd mener det er åndssvagt og for dyrt med 5 forskellige cremer til ansigtet. Hos Salon MATIN får de dog frisørturen til at være det værd. Med både god stemning, sjov, perfektion og tilfredse kunder er stedet perfekt til en hurtig klipning. 

Alt dette gør Salon MATIN til den skønneste frisør i Århus og helt klart et besøg værd. Salonen gør det ligeledes attraktivt for mænd at tage vare på sig selv og forkæle sit hår samt skæg. Måske du endda også skal have nogle lækre produkter med fra deres shop.