Børnefødselsdage og livets helte

Fødselsdage er en vigtig del af livet. De kommer hvert år og minder os om, at vi bliver ældre og ældre. Hvert år nærmer vi os afslutningen på vores dejlige liv. Det er noget, man bliver klar over, når man er lidt oppe i årene. Børn tænker ikke så meget over det. Alligevel lærer de, at fødselsdage er noget specielt.

Vi markerer gerne fødselsdage med en fest og med gaver. Specielt til børnefødselsdagene bliver der også gerne gjort lidt ud af pynten. Har ens barn en interesse, der fylder meget i hverdagen, så får den også lov til at fylde på barnets fødselsdag.

Paw Patrol

Mange mindre børn er interesserede i Paw Patrol. Det er en behagelig og lærerig serie for de små, der lærer dem om at hjælpe andre. En flok hvalpe opfører sig heltemodigt og hjælper hinanden og alle andre ud af diverse problemer.

Er dit barn interesseret i Paw Patrol, og har det en masse Paw Patrol merchandise, så vil en Paw Patrol fødselsdag være et stort hit. Det kan du godt regne med.

Du kan finde masser af Paw Patrol merchandise til fødselsdagen – og også til hverdagen. Du kan fylde dit barns værelse med figurerne fra serien, og du kan holde temafødselsdag.

De små helte

Hvalpene i Paw Patrol er et godt forbillede for små børn. De lærer børnene, at man skal hjælpe andre, og det er netop det, vi skal her i livet. Det er uundgåeligt, at man en gang imellem har det lidt svært. Hvis man så kan få hjælp fra nogen, så bliver det lidt nemmere. Derfor skal vi alle hjælpe.

Dine børn kan vokse op med figurer som dem fra Paw Patrol, og de kan være omgivet af Paw Patrol merchandise, der minder dem om deres heltegerninger. Sådan kan de selv blive små helte og få lyst til at hjælpe andre.

Tryghed i livet

Hvis du ved med dig selv, at du vil hjælpe, når andre har brug for dig, kan du føle dig tryg. Du gør nemlig dit for at skabe en venlig verden. Lærer du også dine børn at hjælpe, kan de vokse op i en mere tryg verden.

De velkendte figurer fra fjernsynet giver i sig selv børnene lidt tryghed. Det at de kender dem, gør dem trygge. At de opfører sig pænt og er venlige over for børnene, giver også tryghed.

Lad gerne dit barn vokse op i tryghed. Trygge børn bliver venlige børn. Kan de lide Paw Patrol, så lad dem få noget Paw Patrol merchandise. Så kan I bruge det til at snakke om venlighed og hjælpsomhed. Børnenes Paw Patrol merchandise kan være det udgangspunkt, jeres samtale har brug for. I kan snakke om, hvordan figurerne i serien gør.