Appelsiner falder nogle gange helt af sig selv ned i turbanen

Jeg har længe tænkt på, at jeg gerne vil lære mit indre barn bedre at kende. Jeg er nysgerrig efter at vide mere om de sammenhænge der er i mellem følelser, tanker, kropslige symptomer set med spirituelle briller. Jeg er flere gange stødt på indre barn arbejde – men jeg har haft svært ved, ned på celleplan, helt at kunne forstå hvordan jeg kan bruge det som et værktøj til selvudvikling. Hvad er det for en størrelse” det indre barn” og hvilken rolle spiller det i forhold til hvordan vi lever vores liv. På godt og ondt.

Universet har hørt min bøn, og har landet Sanne Otilias Philipsons super lækre online kursus ” Lær at forstå, håndtere og heale dit indre barn” ned i min turban. Jeg har aftalt med Sanne at jeg vil blogge om min oplevelser og indsigter jeg vil få i mens forløbet er i gang.

Jeg kan ikke få mine arme ned af bar begejstring. Sanne´s kurser er altid fyldt til bristepunktet med værdi. Der er lydfiler, worksheets, healing og et fællesforum. Det særlige ved dette online kursus er, at vi på holdet skal mødes i juni. Og jeg glæder mig allerede.

Kurset er opbygget således, at vi modtager mails med lydfiler, worksheets og healing et par gange om ugen. Vi følges ad sammen så holdet hele tiden er på samme sted og niveau. Kurset giver også adgang til Sannes klub ” Slut med selvsabotage” . En gave at få oven i hatten.

1. Modul arbejder vi med klarhed. Jeg skal kende mit udgangspunkt. Hvor er jeg lige nu? og hvad ligger der af bevidste og skjulte følelser, tanker, handlingsmønstre i mit indre. Det kan godt føles som lidt af en mundfuld. Det kræver mod at se ind i mit indre , for det er ikke alt der skinner der er guld. Jeg husker mig selv på, at det er som at spise en elefant. En bid af gangen. Jeg skal kigge og arbejde rigtigt meget med den baggage jeg har med. Jeg ved jo godt at det er her der ligger rigtig meget udvikling. En process og der er desværre ingen genveje.

Indtil nu er disse indsigter og A ha oplevelser landet. Nogen mere blidt end andre.

* Forandring kræver erkendelse. Hvis vi gerne vil skabe en forandring kræver det også at vi er villige til at erkende og få lys på de blinde vinkler.

* Valget er dit – ønsket om forandring skal komme helt fra mig selv og min længsel og ikke fordi jeg føler at andre synes der skal ryddes op.

* Klarhed – forstå og acceptere. Så vil det ikke fylde så meget i vores hverdag.

* Børn og relationer spejler vores skyggesider.

* Vi har både den maskuline side og den feminine side i os.

* Modstand, egenskaber og uhensigtmæssige mønstre er noget vi skal lærer af. Vi kan ikke ignorer dem for så vil de komme igen og igen.

* Reagere uhensigtmæssigt når frygten melder sig på banen. Når vi møder oplevelser der minder os om tidligere oplevelser hvor vi ikke har følt os set og anerkendt, så føler vi modstand.

* Taknemmelighed er et simpelt og blødt værktøj til at åbne op for frygten.

* At alt frygt udspringer af følelser og tanker. Og det er super interessant at hvor min frygt ligger og hvad baggrunden til at den dukker op